Om oss

På Maskeradspecialisten.se samlar vi allt som har med maskerad, fest, skämtsaker och roliga prylar att göra. Här hittar du allt du behöver till Halloweenfesten, Oktoberfesten, temafesten eller vad det än kan vara. En häxhatt för barn, piratkostym till honom, zombiemask, smink, lösskägg och roliga t-shirts…du hittar allt möjligt roligt här på Maskeradspecialisten, och dessutom till bra priser!

Maskeradspecialisten.se samlar utvalda partyprodukter från Sveriges största, bästa och välsorterade leverantörer, som t ex Partykungen och Partyhallen.

. Vi lagerhåller inte produkterna utan du handlar direkt av respektive leverantörs nätbutik som levererar direkt hem till dig. Du kommer direkt till produktsidan hos respektive leverantör när du klickar på ”Läs mer/Köp” på produktsidorna.

Läs alltid respektive leverantörs köp & leveransvillkor på deras hemsidor innan du beställer.

Vi som driver maskeradspecialisten.se håller oss ständigt uppdaterade på alla nyheter och trender på marknaden. Du kan därför vara säker på att du hittar precis det du söker här. Tusentals och åter tusentals produkter för dig att bara ha galet roligt med. Allt samlat på samma ställe.

Den där perfekta gåbort-presenten? Du hittar den här. Maskeradkostymen som tar hem första pris i maskeradtävlingen på jobbet? Födelsedagspresenten till 18-åringen? Den finns också hos oss! Utbudet är enormt stort, och uppdateras ofta, så du hittar med stor säkerhet alla festprylar du någonsin kan leta efter.

Sätt igång och klicka dig runt på sajten, vi lovar att du kommer att hitta mycket skoj här.

 

[metaslider id=96576]